Tevékenységeink

COMERŢ EN-GROS
Diversitate şi preţuri mici pentru micii comercianţi şi operatorii turistici!

Depozit comercial

Principalul avantaj pe care îl oferă depozitele noastre este posibilitatea clienţilor de a intra în contact cu furnizorii, având ocazia de a comanda produse personalizate şi de a negoica preţuri personalizate.

Unităţile noastre deservesc exclusiv persoane juridice: activităţi individuale (Î.I., P.F.A.), afaceri de familie (Î.F.), societăţi cu răspundere limitată (SRL), societăţi pe acţiuni (S.A), instituţii, fundaţii, asociaţii, inclusiv micile magazine şi operatorii din industria ospitalităţii.

În scopul cumpărăturilor rapide persoanele juridice trebuie să solitice emiterea unui card. Documentele necesare în acest sens: actul constitutiv şi un act de identitate. Depozitul nostru îşi aşteaptă clienţii cu preţuri en-gros, cu o gamă largă de produse din Ungaria, cu produsele de marcă proprie Góbé şi cu o ofertă variată de legume şi fructe proaspete.

Depozitele noastre en-gros funcţionează în oraşele Odorheiu Secuiesc şi Sfântu Gheorghe.

 

Despre Noi

 

Carieră

Cei mai importanţi sunt angajaţii noştrii, indiferent, dacă este vorba de echipa care aprivionează...

 

Contactati-ne!

Pagina de contact, lista angajati, alte informati utile...

 

Date firma Elan Trio

Date firma Elan Trio

Depozit CC-Despre Noi

despre noi

Oraşul mic, Odorheiu Secuiesc se află în inima Ţinutului Secuiesc, la o distanţă de 100 de km de la Braşov, Târgu Mureş sau Sfântu Gheorghe. Oraşul este renumit nu numai datorită numele persoanelor cum ar fi Orbán Balázs, Tamási Áron şi Benedek Elek, dar şi datorită faptul că este locul de naştere al reţetei de magazine Merkúr.

Detalii...

Galerie Foto